Справка, направена в специализирания сайт за цените на горивата Fuelo.net от

...
Справка, направена в специализирания сайт за цените на горивата Fuelo.net от
Коментари Харесай

Варна е в челните места по най-скъпи горива в страната

 Справка, направена в специализирания сайт за цените на горивата Fuelo.net от Varna24.bg демонстрира, че Варна е в челните места по най-скъпи горива.

Бензин А 95 при междинна цена от 2,13 лева за литър във Варна се търгува от 2,27 до 2,07 лева за литър. Дизелът при междинна цена от 2,28 лева тук върви за 2,33 лв/л. Водачите, които употребяват автогаз при междинна цена за страната от 0,92 лева, зареждат през днешния ден във Варна на цена от 1,01 до 0, 84 лева Цената на метана във Варна варира от 1,40 лева до 1,21 лева Бензин А98 по варненските бензиностанции през днешния ден е сред 2,61 лева и 2,30 лева

В момента междинните цени за страната са 2,23 лева за литър бензин, 2,28 лева./л за дизел и 0,92 лева./л за пропан-бутан. Те са без смяна от близо месец.

Най-евтино зареждат гориво водачите в Ботевград, сочи справката. Там водачите могат да намерят за 1,97 лева за литър А 95.

Припомняме, че по информация на ръководителят на Българската петролна и газова асоциация Живодар Терзиев до нова година не се чака скок в цените на горивата у нас.

Според него най-лошото и притеснителното на международните пазари е минало и не се чакат внезапни пикове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР